VR Cinema

Laat je koffer maar thuis, want voor deze reis heb je alleen een VR-bril nodig. Bestemming? De ruimte: de Final Frontier. Schiet dwars door het hemelgewelf naar het onbekende. Stap aan boord van een ruimteschip, herbeleef de historische Apollo 17-missie van dichtbij en speel de hoofdrol in een fake maanlanding.

Het diverse VR-programma ‘Final Frontier’ van Nu:Reality laat je de aarde ontstijgen en het uitgestrekte en ongrijpbare heelal ontdekken via meeslepende VR-ervaringen en interactieve installaties. Van 20 mei t/m 17 juli 2024 nodigen we je uit om deel te nemen aan deze grandioze ruimtemissie in Slachtstraat Filmtheater. Nu:Reality is een initiatief van uitgever Cassette en Diversion Cinema en wordt mogelijk gemaakt door Cultuurloket DigitAll en het Nederlands Filmfonds. Nu:Reality bestaat uit drie programma’s en is t/m augustus te beleven in Slachtstraat Filmtheater.

Nu te zien in Final Frontier

VR Cinema 360: Final Frontier
VR Cinema Special

VR Cinema 360: Final Frontier

Beleef het VR Immersive 360 programma in de zaal. Reis mee naar de maan, ontdek de toekomstvisie van Arthur C. Clarke en zweef mee in een baan rond de aarde.

  • Kijkwijzer 12
VR Cinema Interactive: Final Frontier
VR Cinema Special

VR Cinema Interactive: Final Frontier

Beleef het VR Interactive programma individueel. Doe mee aan een in scène gezette maanlanding, ervaar het geluid van de ruimte en ontdek het concept van dualiteit.

  • Kijkwijzer 12