Verhuur

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een evenement of presentatie? Heb je een vergaderplek nodig? Wil je een borrel of diner organiseren? Of heb je altijd al een privé voorstelling willen houden in een echte bioscoopzaal? Bij Slachtstraat Filmtheater verhuren we op de doordeweekse dagen alle drie de bioscoop zalen, alsmede een vergaderruimte, voor zowel privé als zakelijke evenementen.

Slachtstraat Filmtheater is gevestigd in een monumentaal pand met een rijke historie. Naast drie intieme filmzalen beschikt het pand over een gezellig café/restaurant gedeelte in Franse bistro stijl en een achterkamer, serre en bovenkamer met uitzicht op een mooie, groene binnentuin. Voor grote en kleine gezelschappen verzorgen wij catering naar wens, van een glaasje welkomstbubbels of kopje koffie tot een volwaardig diner(buffet) en alles daar tussen in. Wij denken hierbij graag met je mee om jouw evenement tot een succes te maken!

Wij verhuren de drie zalen op maandag tot en met vrijdagmiddag in blokken van 3 uur. Op vrijdagavond en in de weekenden verhuren wij geen zalen. Voor meer informatie, uitgebreidere technische specificaties per zaal of een vrijblijvende offerteaanvraag kan je mailen naar: verhuur@slachtstraat.nl

De ruimtes van Slachtstraat

Zaal 1
De eerste zaal is met 96 zitplaatsen de grootste zaal van Slachtstraat Filmtheater en bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. De zaal is breed opgezet en bereikbaar voor rolstoelgebruikers. De zaal beschikt tevens over microfoons.

Zaal 2
De tweede zaal bevindt zich op de tweede verdieping in de nok van het gebouw, wat het een intieme sfeer geeft. De zaal heeft 58 zitplaatsen, is tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt ook over microfoons.

Zaal 3
De derde en kleinste zaal bevindt zich net als zaal 2 in de nok van het gebouw op de tweede verdieping. Met 36 zitplaatsen is dit een fijne, knusse zaal. Ook zaal 3 is toegankelijk voor rolstoel gebruikers en beschikt over microfoons.

Serre en Achterkamer
Op de begane grond, achterin het gebouw, bevinden zich de Serre en Achterkamer. Deze twee ruimte zijn kosteloos te reserveren om bijvoorbeeld na een zaalprogramma samen te komen voor een naborrel of diner. De Serre en Achterkamer beschikken over meerdere tafeltjes, maar deze kunnen ook aan de kant gezet worden om een staande borrel te organiseren. Beide ruimtes kijken uit op de binnentuin. Ze staan in verbinding met de rest van de begane grond, maar hebben toch een huiselijke en afgesloten sfeer.

De Bovenkamer
De Bovenkamer is gelegen aan de achterzijde van het pand, op de 1e verdieping boven het voormalige Kruidenierswinkeltje. Het is een mooie, lichte ruimte waar in alle rust vergaderd kan worden. De Bovenkamer beschikt ook over een scherm waarop laptops aangesloten kunnen worden. Ook de Bovenkamer kijkt uit op de binnentuin. De bovenkamer is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Grand Café & restaurant
De rest van de begane grond bestaat uit ons Grand Café en restaurant met een grote centrale bar, open voor algemeen publiek. Ben je met een zeer grote groep? Dan kan deze ruimte in overleg ook gebruikt worden voor evenementen of borrels.