Dune: Part Two
Het nieuwe meesterwerk van Denis Villeneuve

Dune: Part Two

Classic Food & drinks

Ontdek

Episch, groter dan groots en natuurlijk twee van de grootste Hollywoodsterren in de hoofdrollen: Timothée Chalamet en Zendaya. Dune: Part Two gaat verder met de strijd tussen de Fremen en de Harkonnen op de woestijnplaneet Arrakis. Regisseur Dennis Villeneuve behoeft geen introductie, hij wordt, samen met Christopher Nolan, gezien als de meest invloedrijke filmmaker van dit moment. In Dune 2 gebruikt hij weer zijn karakteristieke stijl, thematisch kleurenpalet en het centrale idee dat elk mens kan veranderen. Dune: Part Two is hét filmevenement van 2024!

Credits

Regie
Denis Villeneuve
Cast
Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem
Genre
Science Fiction, Drama
Speelduur
166 min.
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Omschrijving

Het spectaculaire tweede deel van de verfilming van Frank Herberts bestseller. In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

★★★★☆
Dit is een quote om te testen
Volkskrant

Kom ook naar Dune 1

Dune: Part Two
Classic Food & drinks

Dune: Part Two

Dune: Part Two gaat verder met de strijd tussen de Fremen en de Harkonnen op de woestijnplaneet Arrakis.

  • Kijkwijzer 12