Nooit Gezien: Fargo
Live podcast

Nooit Gezien: Fargo

Special

Ontdek

Geniet van deze legendarische Coen Brothers-film samen met de podcasters van Nooit Gezien. Wie van de drie moet met het schaamrood op de kaken bekennen dat ie Fargo nog nooit heeft gezien? Maak het mee op deze live podcastavond.

Credits

Regie
Joel Coen, Ethan Coen
Cast
Frances McDormand, William H. Macy, Steve Buscemi, Peter Stormare, Harve Presnell
Genre
Drama
Speelduur
98 min.
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Omschrijving

In deze voor zeven Oscars genomineerde film gaat het vreselijk mis wanneer autoverkoper Jerry Lundegaard uit Minnesota twee schurken inhuurt om zijn vrouw te ontvoeren, zodat hij het losgeld van zijn rijke schoonvader kan innen. Vanaf het moment van de ontvoering gaat het mis en wat een geweldloze aangelegenheid had moeten worden, wordt bloedig met elke minuut. De opgewekte en hoogzwangere politiechef Marge Gunderson wordt op de zaak gezet.

In Nooit Gezien kijken filmmakers en -liefhebbers Anna Drijver, Gijs Wilbrink en Ivo van Aart naar klassiekers die minstens een van hen op de een of andere manier heeft gemist. Vóór de vertoning bespreken ze waarom deze film nou zo’n absolute must-see is, en na de film nemen ze live met het publiek de meest memorabele scènes en grappige feitjes door – en zetten ze hun expertise in om de film te duiden.